søndag den 7. august 2011

Sommerfest i sommerhuset

Når nu sommeren endelig kom til Danmark skal der da også holdes sommerfest... Svigermor og svigerfar havde inviteret til komsammen i sommerhuset lørdag den 6. august.
Vi havde takket ja til invitationen med det svar at det kunne være vi måtte takke nej i sidste øjeblik grundet min tykke mavse med fidusen i, der er jo ikke længe til den kommer ud til os...:)

Det blev en super hyggelig dag med vikingespil/kongespil, poolbadning for de yngste, beyblade kamp, hygge med god frokost og grill til aften, gå tur til stranden og åbenbart også badning for der var nogle små nogen der kom tilbage med meget vådt tøj...:) Vi andre holdt skansen i sommerhuset og fik ryddet op efter kaffen.


Dagens højdepunkt for visse startede kl 19 da de bolsjestribede skulle spille (dog i sort grundet udebane) Sikke højt der blev råbt, kommenteret af dommeren og de gule fra Horsens... Kampen endte 3-3 ikke helt tilfredsstillende for de fodbold glade. Aftenen sluttede med hygge på terassen mens solen gik ned... Ungerne ville overnatte i sommerhuset med alle de andre, mens vi drog hjemad for at hvile i egen seng...:)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar