mandag den 5. december 2011

Julen sig nærmer...

Og julebageriet skulle startes... Som sidste år var der flere, store som små der efterspurgte den hyggelige dag der var med julebageri så denne blev arrangeret igen i år - kunne være det startede en tradition...

Mormor og morfar kom efter de havde hentet Onkel Søren og Christina... Marcus og Victoria havde glædet sig sådan til at skulle stikke brunkager ud med udstikkerne... Mormor havde lavet dej til brunkager og mandelsmåkager mens jeg havde lavet til pebernøddet og norske klejner.

Der blev lavet mange brunkager i alle mulige former også den berygtede elg... :) Morfar malede færdig for os i gangen så hylderne kunne komme op og garderoben blive færdig... Onkel Søren skar mandel småkager og mormor hyggede med Alexander i køkkenet mens Onkel Søren og jeg vred norske klejner... nam nam...
Alexander havde det store overblik i køkkenet fra sin stol, indimellem var der en tiltrængt pause med sodavand, kaffe og nylavede vafler. Iiih hvor Alexander nød alt opmærksomheden.

Selvom Alexander og morfar hyggede sig rigtig meget havde morfar også tid til at koge alle de norske klejner

Men sikke produktive vi var, en masse mandel småkager, pebernødder brunkager og ikke mindst norske klejner til den helt store guldmedalje... Så er julen reddet med julebagen i hus... :)

Tak til hele familien for en hyggelig dag for både store og små... :)

1 kommentar:

  1. Det er julehygge på højt plan!! Bliver lækker sulten!! Alexander er altså bare så dejlig!!

    SvarSlet