søndag den 29. april 2012

Stakkels lillemand...

Alexander startede forrige uge med feber, ikke noget vildt samt lidt snot... Desværre tog feberen til og appetitten udeblev. Væsken kom godt nok indenbords men han begyndte desværre med at kaste voldsomt op, både mad og drikke... Han ville ikke sove om natten og var bare varm og pylret.
Det endte med et lægebesøg torsdag og igen fredag hvor vi blev sendt til børneafdelingen da han i en periode havde haft + 40 i feber og ikke kunne holde noget i sig...
Vi blev indlagt fredag da han var i væskemangel og afkræftet og han fik drop og smertestillende i store doser. Lørdag til aften så prøver mm nogenlunde ud og de regnede med at han nu fik det bedre. Han så også bedre ud men var ik helt på toppen endnu. Resten af lørdag og starten af søndag var han frisk dog træt. Men søndag eftermiddag begyndte han igen at kaste op og desværre også medicinen for MØB/halsbetændelse.
Så mandag morgen måtte vi endnu engang omkring børneafdelingen da de ville se ham igen. Endnu en gang indlagt men dog udskrevet til aften igen da de konstanterede Rotavirus samt begyndende MØB.
I sådan en situation er det guld værd at ha en mor/mormor der kan tage med og hun gjorde det gladeligt begge gange... :) Åh hvor er det hårdt for en mors hjerte at se sit barn ha så ondt, heldigvis er han nu ovenpå og sprængfuld af energi...:)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar