fredag den 17. maj 2013

Ko-kassen

Ja mormor har købt en ko-kasse til Alexander... Dog er der nogle der mener det er en drage. Alexander sagde dog "muuuh" med det samme han så den og graver på livet løs deri... Dejligt med en mormor der forkæler lidt og har ting man kan lege med når man er der så tit.


5 kommentarer:

 1. Hvor er den super fin..:-) Jeg ved ikke om det er okay jeg spørger her, men vil lige høre dig hvad du synes om størrelsen på sandkassen? Har overvejet at købe den til min søn som bliver 2 år i næste måned..:-)

  Mange hilsner Mona :-)

  SvarSlet
 2. Hej Mona
  Jeg ville nok vælge en anden model med mindre der er kneben plads eller ønsker en plastik. Mange af de søde plastik har ikke et ret stort hul til sand modsat dem i træ. Ko-kassen står hos mormor da vi hjemme har en træ med sæder der vippes op. :)
  Men de er fine og til en billig pris mange steder.

  SvarSlet
 3. Tusinde tak for dit svar..:-) Jeg er kommet meget i tvivl siden jeg skrev til dig..;) Det er egentlig lidt fordi vi ikke har så meget plads. Tror måske det trods alt er bedre at købe en i træ med låg hvor der så er sæder når man lukker den op,(som du skriver). Det kan jeg læse at mange er glade for.. Og Gustav har nemlig også en skildpadde i plastik hos sine bedsteforældre. Må jeg spørge hvor stor jeres er i træ? Er den 120 x 120 cm ?

  SvarSlet
 4. Jeg vil tro den er det. Har ik lige mål på den da vi har fået den i gave til ham. Men det er den standard man kan få i alle byggemarkeder :)

  SvarSlet
 5. Tak for svar..:-)) Så er der købt en i træ..:-) Den tror jeg vi bliver glade for..:-) God aften herfra.:-)

  SvarSlet